Здорове, органічне і популярне

У мисливському сезоні 2021/22 (1 квітня – 31 березня) мисливці Німеччини доставили з угідь 30,4 тис. тонни м’яса дичини. Це на 5% більше, ніж у попередньому сезоні. Найбільшою популярністю серед німців користується кабан, його м’яса заготовлено 17 тис. тонн. Далі йдуть козуля (9423 тонни), олень благородний (2648 тонн) і лань (1334 тонни).

Ці цифри оприлюднила Німецька мисливська асоціація (DJV) .

Згідно з репрезентативним опитуванням, проведеним на замовлення DJV, 84% німців вважають оленину здоровою та органічною їжею. Більше половини громадян Німеччини їдять м’ясо дичини хоча б раз на рік. DJV радить звертати увагу на походження м’яса. Продукцію місцевої дичини можна придбати у мисливців або лісівників. Місцеві м’ясні лавки і ринки також пропонують якісну продукцію. Натомість у супермаркетах вона не завжди місцева і не така якісна.

Матеріали цього сайту доступні лише членам ГО “Відкритий ліс” або відвідувачам, які зробили благодійний внесок.

Благодійний внесок в розмірі 100 грн. відкриває доступ до всіх матеріалів сайту строком на 1 місяць. Розмір благодійної допомоги не лімітований.

Реквізити для надання благодійної допомоги:
ЄДРПОУ 42561431
р/р UA103052990000026005040109839 в АТ КБ «Приватбанк»,
МФО 321842

Призначення платежу:
Благодійна допомога.
+ ОБОВ`ЯЗКОВО ВКАЗУЙТЕ ВАШУ ЕЛЕКТРОННУ АДРЕСУ 

Після отримання коштів, на вказану вами електронну адресу прийде лист з інструкціями, як користуватись сайтом. Перевіряйте папку “Спам”, іноді туди можуть потрапляти наші листи.