Як лісівники готують для військових на передову справжній український борщ? Найсмачніші супи, борщі та каші з мʼясом заготовляють на Хмельниччині.
Друзі, у рубриці “Професія ЛІСІВНИК” знайомо вас із нами. Сьогодні випуск про роботу інженерки з еко-продукції. Розповідає – Світлана Попсуй, яка працює у філії “Ярмолинецьке лісове господарство” ДП “Ліси України”.
“Ми не тільки вирощуємо і доглядаємо дерева, але й вирощуємо продукцію харчування: малину, суницю, полуницю, ожину. А ще ми заснували плантації для екологічно чистих супів та борщів. Це капуста, бурячок, морква, цибуля”, – розповідає Світлана. Коли почалася повномасштабна війна, лісівники філії почали поставляти супові та борщеві набори для наших захисників.
Детально про це у відео.