Виробництво продуктів для військових | інженерка з еко-продукції | Професія ЛІСІВНИК

Як лісівники готують для військових на передову справжній український борщ? Найсмачніші супи, борщі та каші з мʼясом заготовляють на Хмельниччині.

Друзі, у рубриці “Професія ЛІСІВНИК” знайомо вас із нами. Сьогодні випуск про роботу інженерки з еко-продукції. Розповідає – Світлана Попсуй, яка працює у філії “Ярмолинецьке лісове господарство” ДП “Ліси України”.

“Ми не тільки вирощуємо і доглядаємо дерева, але й вирощуємо продукцію харчування: малину, суницю, полуницю, ожину. А ще ми заснували плантації для екологічно чистих супів та борщів. Це капуста, бурячок, морква, цибуля”, – розповідає Світлана. Коли почалася повномасштабна війна, лісівники філії почали поставляти супові та борщеві набори для наших захисників.

Детально про це у відео.

Матеріали цього сайту доступні лише членам ГО “Відкритий ліс” або відвідувачам, які зробили благодійний внесок.

Благодійний внесок в розмірі 100 грн. відкриває доступ до всіх матеріалів сайту строком на 1 місяць. Розмір благодійної допомоги не лімітований.

Реквізити для надання благодійної допомоги:
ЄДРПОУ 42561431
р/р UA103052990000026005040109839 в АТ КБ «Приватбанк»,
МФО 321842

Призначення платежу:
Благодійна допомога.
+ ОБОВ`ЯЗКОВО ВКАЗУЙТЕ ВАШУ ЕЛЕКТРОННУ АДРЕСУ 

Після отримання коштів, на вказану вами електронну адресу прийде лист з інструкціями, як користуватись сайтом. Перевіряйте папку “Спам”, іноді туди можуть потрапляти наші листи.