Волинські лісівники, базуючись на галузевих традиціях, почали виготовляти мед з новими смаками.
Про це повідомляє ДП «Ківерцівське лісове господарство».
Завдяки волинським лісівникам традиційний лісовий мед став вишуканим десертом.
«Крем-мед, суфле, медовий мус – різноманіття є не лише у назві нового десерту, але й у спектрі смаків. Чого не знайти, так це сторонніх домішок, сиропів, згущувачів та штучних ароматизаторів. Якщо не зважати на незвичний відтінок та текстуру, маємо той самий надкорисний продукт», – зазначають лісівники.
У крем-меду, зі слів лісівників, є важлива та переконлива перевага: якщо затверділий мед після розігріву втрачає більшість корисних якостей, то медовий мус зберігає склад та структуру у будь-яких умовах. Окрім того, крем-мед не потрібно розтоплювати, мус не слоїться, не кристалізується та не «просажується» і гарно маститься по скибочці хліба.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |