Лісівники Житомирщини на території усіх лісництв області облаштували майже 300 годівниць для диких звірів. Триває заготівля на зиму кормів – єгерські служби області роблять запаси сіна, вівса, кукурудзи, зерновідходів, віників та солі.
Про це Суспільному розповіла спеціаліст зі зв’язків з громадськістю Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Горай:
“Станом на сьогодні (4 листопада – ред.) єгерські служби вже заготовили понад 70 тонн сіна, 35 тонн вівса, близько 50 тонн кукурудзи, 14 тонн зерновідходів, 78 тисяч віників та ще 6 тонн солі. Проте роботи ці тривають, аби мати харчів із запасом, бо ще невідомо, якою буде зима”, – каже Наталія Горай.
За її інформацією, в лісах області вже облаштовані майже сотня підгодівельних майданчиків та близько 300 годівниць для диких звірів.
Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства
Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства
